Aagje de Vries
Maître:
 "Ik vind het fijn om er voor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt."
Aagje specialiseerde zich in hostmanship en wijnen bij Neva en Ricardo's: "Het is een uitdaging om samen met het team verrassende drankencombinaties te bedenken bij het menu van De Kas".

Werken

Ben je enthousiast over ons bedrijf? We ontmoeten je graag!
Vacatures: 

- chef de partie (m/v)

- sommelier

- gastheer/gastvrouw

Contactpersonen:
Keuken:
Jos Timmer
T: +31204624562
info@restaurantdekas.nl

Bediening:
Aagje de Vries
T: +31204624562
info@restaurantdekas.nl

Kwekerij:
Gert Jan Hageman
T: +31204624562
info@restaurantdekas.nl

Een praktijkdag kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wim de Beer &
Jos Timmer
chefs-de-cuisine:

Werkten beiden in gerenom- meerde restaurants (o.a. RIJKS, 1 Michelinster)
"Bij koken hoort diep respect voor het ingrediënt. Eenvoud en herkenbaarheid, daar draait het om bij De Kas."

Gert Jan Hageman
oprichter/kweker:

Kookte als chefkok in 1993 een Michelinster in restaurant Vermeer in Amsterdam en nam daarna een sabbatical om zijn droom 'De Kas' te verwezenlijken.
"Ik heb het geluk gehad dat ik mijn eigen restaurant/teelt combinatie kon creëren. Onze akker is de natuurlijke basis voor alles wat wij doen".