Kwekerij

We hebben niet alleen eigen kweekkassen en een tuin bij het restaurant, maar ook een groot stuk akker 10 kilometer buiten Amsterdam in de Beemster polder, waar we in de volle grond seizoensgroenten telen.

Ons tuinteam is elke dag in de weer met het planten, wieden en oogsten van de mooiste groenten en kruiden voor onze keuken.

Koks en bedieningsmedewerkers komen graag een handje helpen. Bij zonsopgang wordt er op de akker geoogst, elke dag opnieuw. Zodat de gasten in het restaurant kunnen genieten van zo vers mogelijk eten.

Van mei t/m oktober zijn gasten van harte welkom voor een rondleiding door de kassen en  tuin in Amsterdam. Of voor een bezoek aan het land in de Beemster onder begeleiding van onze groene brigade.

Omdat we niet alles zelf kunnen verbouwen, kopen we aanvullend verse ingrediënten in bij milieu­bewuste boeren in de omgeving.

Belangrijkste leveranciers:
Familie van Berge, familie Kuijk, familie Tromp en familie Klopper uit de Beemster voor o.a. heerlijk fruit, verse kapucijners, bonen, suikermaïs, prei en grote spruiten.
De Lindenhoff en poelier Pieter van Meel voor zuivel en biologisch vlees.
Van As voor dagverse vis van het Wad en de Noordzee.