Rosa Morel &
Jerome Vollebergh
maîtres-sommelier:
"Het is fijn om er samen voor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt in onze groene oase. En een uitdaging om met het team verrassende drankencombinaties te bedenken bij het unieke menu van De Kas".

Werken

Ben je enthousiast over ons bedrijf? We ontmoeten je graag! Vacatures: 

- chef de partie (m/v)
- afwasser (m/v)
- Host(ess)
- gastheer/gastvrouw

Contactpersonen:
Keuken:
Jos Timmer
T: +31204624562
info@restaurantdekas.nl

Bediening:
Rosa Morel
T: +31204624562
info@restaurantdekas.nl


Een praktijkdag kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wim de Beer &
Jos Timmer
chefs-de-cuisine/eigenaars:

Werkten beiden in gerenom- meerde restaurants (o.a. RIJKS, 1 Michelinster)
"Het is super om met zo veel geweldige groenten te kunnen werken. En te laten zien hoe lekker die zijn."

Gert Jan Hageman
oprichter/kweker:

Nam in 1993 een sabbatical om in 2001 zijn droom 'De Kas' te verwezenlijken. 
"Ik heb het geluk gehad dat ik deze restaurant/teelt combinatie kon creëren. De akker is de meest natuurlijke basis voor elke keuken".